De damescollectie van Nubikk

Naast herenschoenen van Nubikk is er uiteraard nog het aanbod van damesschoenen. Zo zijn er bijvoorbeeld enkellaarsjes, laarzen met een naaldhak, veter-laarzen en instappers. Sportieve schoenen ontbreken hier natuurlijk ook niet. Hieronder zal je lezen wat voor varianten er zijn bij Nubikk. Tevens geef ik tevens mijn ervaring.

Enkellaarsjes

De enkellaarsjes zijn vrijwel bij elk veelzijdig merk aanwezig. Sommige laarsjes hebben hier een smalle hak en ander hebben een brede hak die slechts 1 centimeter of minder verwijderd is van de grond. Daarnaast zijn ze bij verschillende aanbieders verkrijgbaar in diverse soorten kleuren of bevatten ze bepaalde prints, zoals sterretjes of gewoon allemaal stippeltjes. Nubikk heeft deze enkellaarsjes voor dames afgeprijsd. Zelf heb ik de ‘Nubikk Freddy Stars Suede Green Enkellaars’. Volgens mij zijn ze al behoorlijk versleten na al die jaren, maar tegen alle verwachtingen in zitten ze nog steeds heerlijk. Ze zijn dus behoorlijk oud. Toch is de hak nog niet afgebrokkeld of is de neus van de laars nog niet opengescheurd. Hier ben ik dan ook zeer tevreden over. De naaldhak is niet echt voor mij aangelegd, maar ze zien er naar mening zeker heel leuk uit.

Ander schoeisel

Behalve enkellaarsjes heb je natuurlijk ook nog ander soort schoenen. Hierbij heb ik recentelijk witte veter-laarzen, die lijken op de Dr. Martens, gekocht voor een feestje. Dit feestje had een gothic-thema en ik had voorkeur voor schoenen die leken op Dr. Martens. Omdat de echte Dr. Martens mij te smal zitten ben ik gaan zoeken naar alternatieven. Toen kwam ik terecht bij de schoenen van Nubikk. Ik las dat hun schoenen over het algemeen iets ruimer uitvallen. Dit sprak mij aan, aangezien ik vrij brede voeten heb voor een vrouw. Het initiatief voor het kopen van de laarzen was misschien wel voor een feestje, maar ik ben nu helemaal gewend aan die schoenen. Ik was zo blij dat er ook andere schoenen waren die meer comfort gaven voor hetzelfde uiterlijk! Maar behalve deze variant heb je ook instappers. Dit is ook heel voordelig voor mij, want ik heb een hond thuis die vaak en lang uitgelaten moet worden. Wanneer je schoenen hebt die je makkelijk aan- en uit kan doen, scheelt dit weer in tijd. Ook voor binnenshuis is het geen slecht idee. Sokken slijten bij mij over het algemeen heel snel, waarvan de grootse oorzaak veel door het huis heen lopen is.

Sportieve schoenen

Deze schoenen zijn mijn dagelijkse favoriet.  Hiervan heb ik er al ontelbaar veel, maar de sneakers van Nubikk staan hoog op de ranglijst. De ‘Nubikk Noah Lace Suede Olive Sneaker’ heb ik sinds een paar maanden. Wat ik het mooiste vond aan deze sneakers is het feit dat ze wat ruimer uitvallen. Zelf heb ik maat 38, maar omdat mijn grote tenen verder uitsteken dan de rest van mijn tenen, ben ik vaak gedwongen om een grotere schoenmaat te kiezen. Dit model kon ik hierdoor ook gewoon kopen in maat 38. De korting die bij deze schoen zat, heeft natuurlijk ook geholpen!