sigaar

Geniet van je geluksmomenten

Soms wordt het genieten van bepaalde geluksmomenten als gevaar voor de gezondheid gezien. Dit komt mede doordat de mate waarin het genieten plaatsvindt niet altijd op de juiste manier gebeurt. In dit artikel wordt er iets dieper ingegaan op geluk en gezondheid.

Invloed van yoga

De opkomst van yoga heeft ervoor gezorgd dat de maatschappij meer is gaan nadenken over de gemoedstoestand van de geest en wat voor invloed dat heeft op het lichaam. Hieruit kwam dan ook voort dat wanneer je gemoedstoestand zeer negatief is dit uiteindelijk ook een negatieve invloed zal hebben op de gezondheid.

Gelukkig zijn is dus ook gezond bezig zijn

We zijn dus tot de conclusie gekomen dat gelukkig zijn invloed heeft op je gezondheid. Sommige mensen die bijvoorbeeld van plan zijn om te gaan afvallen moeten dus een goede afweging maken tussen wat goed is voor je gemoedstand en wat niet. Het eten van een frietje is bijvoorbeeld ongezond. Wanneer je van de een op de andere stopt met van alles te eten wat ongezond is, zal dat een negatief effect hebben je gemoedstoestand. Je wordt dus niet meer beloond op het feit dat je gezond bezig bent en het eten van een frietje kan dus zo een geluksmomentje zijn. Het gaat erom dat het geluk dat je voelt tijdens het eten van dat frietje groter is dan het ongeluk dat je voelt dat je iets ongezonds eet.

Roken van een sigaar is een geluksmoment

Inmiddels is iedereen erachter dan het non-stop roken ongezond is. Ze vertelden vroeger heel leuk dat tabak een bepaalde geneeskracht had. Dat is natuurlijk helemaal niet waar. Nu is het natuurlijk wel zo dat de pure genieters op zoek zijn naar dat bepaalde geluksmoment.

Het roken van een goede sigaar op zijn tijd kan dan ook een mooi geluksmoment zijn sigaar liefhebber onder ons. Sigarenverkoop.nl raadt het non-stop roken van sigaren ook af omdat het een negatieve werking zal hebben op de gezondheid, maar zodra er af en toe geluksmoment kan worden gevonden door het roken van een sigaar zal dit een positieve invloed hebben op de gemoedstand. Dit zal dus ook een positieve invloed hebben op de gezondheid.