Onesie

Een onesie voor je geluksmomentje!

Onesies kunnen je een geluksmomentje bezorgen. Moet je jezelf dit indenken. Het is winter en -2 buiten. Je hebt net een lange werkdag erop zitten en je moet nu met het openbaar vervoer naar huis. Je loopt richting de tram en je hebt het al koud sinds het moment dat je de deur uit stapte bij je werk. De tram is natuurlijk iets warmer dan buiten maar je hebt het nog steeds koud. Dan komt de tram aan op het treinstation en je trekt een sprintje naar de trein die je moet halen. Nu heb je het warm en koud tegelijk! Je hebt de trein net op tijd gehaald, maar je moet wel bij de deur zitten. Dus bij elke stop voel jij die koude lucht weer! Dan kom je aan op het station waar je fietsje staat. Je fietst met een bloedgang naar huis door de kou heen. Dan ben je eindelijk thuis. Je trekt je onesie aan en maakt een beker met overheerlijke warme chocolade melk. Zo… even genieten. Een onesie kan je dus zeker een geluksmomentje bezorgen!

Een onesie tegen de kou!

De koude maanden zijn er weer en dat maakt een onesie des te aantrekkelijker. Want zo een pak is gemaakt van een heerlijk warme stof. Deze stof heet fleece. Deze stof houdt de warmte vast zodat je het niet koud krijgt. Wel is de stof zo gemaakt dat deze goed kan ademen en de drager het pak voor een langdurige periode kan dragen. Perfect voor de luie zondag of niet? Zo een pak is ook goed te dragen na een harde dag werken. Zo kan je even heerlijk ontspannen en hoef je jezelf even niet druk te maken over de stressvolle dingen die je die dag hebt meegemaakt. Gewoon lekker genieten en tv of serie kijken.

Soort onesies

Een onesie is niet alleen warm, maar ook leuk om te dragen. Er zijn namelijk gigantisch veel soorten te verkrijgen. Zo kan je er als een blauwe smurf bijlopen, maar ook als je lievelingsdier of favoriete superheld. Denk hierbij aan een beer, eenhoorn, panda of leeuw. Maar ook superhelden zoals superman, batman, spiderman of darth vader. Deze onesies kunnen ook gedragen worden op verkleed feestjes. Feestjes zoals Halloween óf een studentenfeest. Zie je het al voor je om als Darth Vader op Halloween rond te lopen?

Heb jij laatst nog een geluksmomentje meegemaakt? Laat het mij weten via het contactformulier. Het lijkt me leuk om over jullie momentjes te lezen.