strik kopen

Fleur je pak op met een strik!

Weet je wat ik altijd leuk vind om te doen? Mezelf optutten. Niks maakt mij vrolijker dan weten dat ik vanavond een date heb, of een concert, een gala, of gewoon een gezellig uitje, waarbij ik een mooie jurk en hakken aan kan doen. Haren krullen, opsteken of stijlen? Make-up over de top, of naturel? Mijn vriend vind het ook leuk om zich ‘op te knappen’, zoals hij het dan noemt. Hij doet graag een pak aan of een net colbertje met een blouse, en een strik. We zijn voor hem speciaal een strik gaan kopen, omdat hij geen das wilde dragen naar chique events. Een das draagt hij al dagelijks naar zijn werk, daar zit geen speciaal gevoel meer aan.

Een geluksmomentje voor mij is als ik arm in arm met mijn vriend met een volle buik het restaurant uitloop. We zijn net heerlijk uiteten geweest in een sushi tent, en gaan naar een opening van een film, galerie, of borrel. Ik heb mijn lievelings rode zijden jurk aan die tot de grond valt, met een split op mijn dijbaan. Chique, en sexy. Mijn hakken zijn blokhakken, zodat ik er langer op kan blijven doorlopen. Het liefst draag ik die zwarte strappy hakken, met een bandje om de enkel. Het weer maakt me niet zo uit, ik hou er gewoon van om in de stad te zijn, rond te wandelen, en me glamorous te voelen.
Met onze twee fulltime banen hebben we zo weinig tijd om met elkaar door te brengen, soms zie ik mijn vriend twee dagen niet door het ritmeverschil. Hij werkt voornamelijk ’s avonds en ’s nachts als IT’er voor bedrijven die bijvoorbeeld in Hong Kong gestationeerd zitten. Ik werk overdag in de PR en ben de hele dag druk met kleding, mode, mensen contacten en naar evenementen gaan.
We zijn dus allebei vrij druk, terwijl we wel samen wonen. Gelukkig maken we altijd wel tijd voor een date night, of als we familiegelegenheden hebben, zoals verjaardagen, Kerst, Nieuwjaar, en meer van dat soort dingen.
Dan gaan mijn vriend en ik op pad, hij met een van zijn nieuwe strikjes, hij heeft ze in allerlei kleuren. We hebben in één keer wel tien strikjes gekocht, want we moeten natuurlijk bij elkaar matchen. Bij mijn rode jurk hoort een rode zijden strik! Als ik er echt zin in heb, doe ik ook een strik in mijn haar. Waarom niet. Het leven is een feest!