panterprint jas

Met panterprint een geluksmoment creëren

Geluksmomenten komen voor in allerlei soorten en maten. De een wordt erg gelukkig wanneer dat ene spel eindelijk uitgekomen is, de ander leest gelukzalig zijn favoriete serie voor de honderdste keer. Ik begrijp als geen ander dat een moment van geluk geen exacte definitie heeft. Vandaag ga ik het hebben over een manier waarop jij voor jezelf een geluksmoment kan creëren met een specifiek mode item. Ik heb het over de panterprint. Er is bijna geen ander print te noemen die zowel classy als trashy kan staan. Om ervoor te zorgen dat jij ook eenvoudig een geluksmoment pakt met panterprint, geef ik je vandaag een paar handige tips.

Heerlijk warm als panter de winter door

De eerste tip is om het panterprint altijd maar tot één item te beperken. Wanneer je bijvoorbeeld een panterprint jas op een panterprint broek draagt, wordt het al gauw iets te veel van het goede. Het is dan verstandiger om één van de twee te dragen en zeker niet tegelijk. Persoonlijk vind ik een panterprint jas echt geweldig. Vaak zijn de jassen met panterprint namelijk heerlijk warm. Dat is niet de enige reden waarom ik zo’n fan ben van een panterprint jas. Zo is een jas met panterprint weer helemaal terug van weggeweest deze winter. Door een panterprint jas aan te schaffen en te dragen, maak jij gelijk naar iedereen een fashion statement. Jij bent helemaal bij en dat kan een heerlijk geluksmoment zijn.

Panterprint combineren met van alles

Wanneer je een key piece hebt uitgezocht in panterprint, dan kun je helemaal los gaan met combinaties. Zo heb ik mijn panterprint jas gecombineerd met een broek in dezelfde kleur als de jas. Daar werd ik zelf echt heel gelukkig van. Natuurlijk kan je het zelf zo gek maken als je durft. Het is bijvoorbeeld ook heel gaaf om panterprint te combineren met een ander printje. Denk bijvoorbeeld aan streepjes, bloemenprint en nog veel meer. Een vriendin van mij was helemaal in haar nopjes, omdat ze eindeloze mogelijkheden kon creëren met een key piece. Zij had met panterprint onverwachts een geluksmoment voor zichzelf gecreëerd.

Ook stijlvol als accessoires

Je hoeft natuurlijk niet je complete outfit te combineren met een panterprint kledingstuk. Zo’n panterprint staat namelijk ook ontzettend stijlvol in de vorm van accessoires. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over een panterprint handtasje? Dat staat niet alleen erg mooi, het geeft je ook nog eens een boost in zelfvertrouwen! Zo zie je maar hoeveel geluksmomenten je kan creëren met een panterprint.