Dolce Gusto Capsules

Heerlijk genieten van koffie met Dolce Gusto capsules

Ik ben koffie verslaafd. Ja ik kom er eerlijk voor uit: ik heb echt een paar koppen koffie per dag nodig om goed te kunnen functioneren. En met mij zijn er vele anderen. Gelukkig maar, want samen genieten van een kopje koffie is leuker dan alleen. En vooral met de koffie die ik zet van Dolce Gusto capsules. Dan kan mijn dag niet meer stuk. Ik ben zo enthousiast over de capsules, dat ik heb besloten er eens over te schrijven. Ik wens je veel leesplezier.

Zoveel soorten Dolce Gusto capsules

Er zijn zoveel soorten, dat ik soms niet kan kiezen. Maar ik ben erg blij met de keuzes die ik heb. Ik zal je vertellen welke soorten  Dolce Gusto capsules er allemaal zijn. Ik heb het net alleen over koffie gehad, maar er zijn dus ook capsules voor thee en chocolade melk!

Allereerst de koffie. Zo heb je o.a.:

  • Cappuchino
  • Espresso
  • Latte Machiato
  • Lungo
  • Zwarte koffie

Dan heb je ook nog Dolce Gusto capsules voor thee. De volgende soorten zijn er allemaal:

  • Thee latte
  • Chai Thee
  • Maroccan mint

en nog vele andere smaken…

En last but not least: voor de warme winterdagen zijn er ook Dolce Gusto capsules voor warme chocolademelk. Nou daar kan je mij wel voor porren!

Voor een druk huishouden

Het fijnste aan de Dolce Gusto capsules vind ik dat ze geschikt zijn voor een druk huishouden. Als er bij mij mensen over de vloer komen dan geef ik ze graag iets lekkers te drinken. En de capsules maken het handig voor mij om voor iedereen wat anders klaar te maken. Ook de kinderen zijn er gek op. Zo drinken de jongste twee het liefste warme chocomelk en mijn oudste gaat vooral voor de verschillende thee varianten. Mijn man drinkt natuurlijk het liefste koffie. Het grappige is, dat mijn buurvrouw met regelmaat langskomt, omdat ze zo gek is op de Latte Macchiato. Dan heeft ze weer 1 of ander excuus verzonnen om langs te komen. Zoals voor het lenen van een kopje suiker, een ei of om gewoon een praatje te maken. Gisteren vertrouwde ze me toe dat ze eigenlijk vooral gek is op de Dolce Gusto Capsules. En op mij natuurlijk. Ik geef haar graag een bakkie thee hoor. Want zo ben ik! Liever een goede buur, dan een verre vriend zeg ik altijd.