CV ketel huren

Een CV ketel huren is misschien ook iets voor jou

Wat is het koud hé? Die Siberische winter verkleumt je echt tot op het bot. Dat dat buiten gebeurt is niet zo erg, daar kun je je prima op kleden. Het wordt wat anders als je binnen zit te klappertanden. Daar word je echt niet gelukkig van. En je kunt ook maar zoveel liter warme chocolademelk op een dag drinken. Een goed werkende CV ketel is in deze tijd van het jaar bijna van levensbelang. Een nieuwe CV ketel is echter niet voor iedereen weggelegd. Maar een CV ketel huren kan dan weer wel. Je kunt een CV ketel huren voor tijdelijk gebruik. Bijvoorbeeld tijdens de koude wintermaanden. Wanneer je houtkachel het allemaal even niet meer aan kan. Een CV ketel huren is vele malen goedkoper dan een CV ketel aanschaffen.
CV ketel huren

Een CV ketel huren regel je helemaal zelf

Wanneer je op bovenstaande link klikt, zie je een keuze menu. Hier kun je aanklikken wat je wilt, voor wat voor termijn en zelfs wat je budget is. Zo komt er een verhuurbedrijf bij jou in de buurt uitrollen dat precies aan jouw eisen voldoet. Een CV ketel huren gaat natuurlijk niet zonder contract en een contract teken je nooit zonder dat je een offerte hebt gezien. Dus vraag snel een offerte aan en teken je huurcontract. Zo heb je nog voor het einde van deze Siberische winter een fijne CV ketel in je huis!

Een CV ketel huren in plaats van leasen

Wanneer je een CV ketel huren gaat, is de looptijd van het contract vaak korter dan bij lease. Dit kan goed uitkomen, bijvoorbeeld als je alleen tijdelijk een CV ketel huren wilt, zoals in geval van een op handen zijnde verhuizing. Je hoeft dan geen langdurig contract aan te gaan, maar je zit er evengoed lekker warm bij.

Wat zijn de extra kosten bij een CV ketel huren?

In principe is een CV ketel huren altijd voor een all-in prijs. Toch kan het zijn dat de verhuurder een bijdrage vraagt voor het plaatsen van de CV ketel. Dit staat echter altijd goed aangegeven in de offerte. In veel gevallen kan dit bedrag worden meegenomen in de maandelijkse huurprijs. Je betaalt dan alsnog een vast bedrag per maand, maar dan inclusief plaatsing. Verder heb je er geen omkijken naar. Het onderhoud gebeurt volgens contract en eventuele storingen worden snel en kosteloos verholpen. Al geldt ook hier: lees de offerte goed door!