pvc vloeren

PVC vloeren: Omdat geluk hem in de kleine dingen zit

Wie zegt dat je geluk niet kunt kopen heeft maar deels gelijk. Wanneer ik terugkom van een lange werkdag geeft mijn huis mij veel rust en voldoening. Zeker sinds ik mijn volledige huis een make-over heb gegeven, waarbij mijn laminaatvloeren zijn vervangen door pvc vloeren. De aanblik van een mooie strakke vloer maakt mij dus zeker wel gelukkig! Pvc vloeren zijn nu helemaal in, ze zijn makkelijk te onderhouden, betaalbaar en doen niet onder voor een parket vloer. Ik wil graag mijn geluk delen met de lezers van geluksmomenten en zal jullie vertellen wat er nou zo geweldig aan pvc vloeren is.

Pvc vloeren zijn makkelijk te leggen

Ik ben niet de meest handige persoon, maar doe wel graag veel dingen zelf. Daarom zocht ik naar een vloer die makkelijk te leggen en eventueel te verwijderen is. Want ik verander ook eens in de zoveel jaar van smaak en dan doet mijn huis gewoon lekker mee aan de total make over. Zo ben ik dus gaan zoeken naar een makkelijke vloer en ben ik op pvc vloeren uitgekomen. In het begin was het niet zo makkkelijk, maar toen ik de handleiding erbij pakte was ik zo klaar. En dat voor iemand die nog nooit een vloer had gelegd. Ik had mijn broer gevraagd me te helpen bij het leggen van de pvc vloeren in mijn huis. Dat was heel gezellig, wat het geluksgevoel alleen maar deed groeien!

Schoonmaken is een eitje

Wie kent het? Je wil een mooi huis, je werkt hard, maar schoonmaken schiet er een beetje bij in.. Story of my life! Ik ben niet zo van het schoonmaken, ik ben liever met grotere zaken bezig. Daarom is het belangrijk dat het schoonhouden van mijn huis zo makkelijk mogelijk gaat en pvc vloeren zijn wat dat betreft een uitkomst. Ze zijn makkelijk te stofzuigen en je kan ze een paar keer per jaar dweilen zonder dat ze er tussendoor vies uit komen te zien. Ook als je kinderen hebt zijn ongelukjes makkelijk op te lossen. Een doekje over je pvc vloeren heen en voilá! Ze zijn weer stralend schoon.

Authentieke uitstraling

Mijn laatste eis aan een vloer is dat hij er authentiek uitziet. Dat was de belangrijkste reden waarom ik mijn laminaat heb verwijderd. Pvc vloeren hebben wat dat betreft veel meer mogelijkheden. De houtkleurige zijn amper van echte houten vloeren te onderscheiden, daarom ben ik voor een mooie eikenhouten pvc vloeren gegaan die mijn huis een warme uitstraling geeft. En die warmte doet mij zo veel goeds! Dat zorgt toch voor dat geluksgevoel waar we allemaal op zoek naar zijn.