geluksmomenten.nl

Doucheset nodig? Geluk begint bij een mooie badkamer

doucheset

Doucheset voor de ideale badkamer

Je badkamer is misschien wel de moeilijkste ruimte in het huis om in te richten. Toch is het wel de plek waar je helemaal tot rust moet komen en wakker worden. Een perfecte badkamer is er een waar goed over nagedacht is. De doucheset, de wanden en de tegels passen dan perfect bij elkaar. De meest kleine details maken de badkamer tot wat het is. Mijn ervaring leert dat een badkamer met lichte kleuren vaak de ruimte geeft om na te denken (in de badkamer krijgt men de beste ideeën, niet waar?)

Welke doucheset, douchewand en accessoires passen

Het eerste dat je moet doen bij het inrichten van je badkamer is het zoeken van tegels. Wanneer je dit hebt gedaan, is het tijd om de perfecte doucheset te vinden. Wanneer je tegels een wat klassieke uitstraling hebben, past een moderne grote douchekop niet echt mooi. Een doucheset moet goed in je badkamer passen en je tegels maken daar immers het grootste deel van uit. Persoonlijk vind ik het heerlijk om naar badkamers te kijken en na te denken over de perfecte combi’s. Een doucheset kun je in verschillende vormen en maten vinden. Er is enorm veel keus, maar elke badkamer is anders dus moet je goed nadenken over wat er bij jouw badkamer past. Je kunt je douchewand en accessoires goed uitkiezen door de stijl van je doucheset en je tegels aan te houden.

Welke doucheset past bij mijn badkamer?

Je kunt voor een doucheset met een vierkante regendouchekop gaan of juist voor de klassieke handdouche. In elke badkamer past iets anders. Over het algemeen zie je de moderne doucheset vaak in badkamers met een wat donkere kleur tegels. Ga je voor thermostatisch of juist niet? In de badkamer gaat het meer om het uiterlijk van de set, de wand en andere dingen dan om het nut ervan. Het gaat er om dat je badkamer er uiteindelijk precies zo uit komt te zien als dat jij dat wilt.

Andere belangrijke dingen voor in je badkamer

Behalve de sets met een douchekop, de wanden en de tegels zijn accessoires in de badkamer ook erg belangrijk. De keuze die je maakt wat de kleur van je accessoires betreft, kan een groot verschil maken. Zoals eerder al benoemd werd zijn het de accessoires en kleine details die van de badkamer een geheel maken. Dingen als je tandenborstelhouder of het rek met toiletspullen kunnen er al snel voor zorgen dat je badkamer er niet zo goed uit ziet. Deze moeten dus echt bij de rest van de badkamer passen. Een mooie badkamer is het begin

Mobiele versie afsluiten